Cabana Moristó

Qui sóc

Qui sóc

Des de ben petita he estat una enamorada dels animals, tant que volia estudiar Veterinària. Finalment vaig estudiar Biologia, però amb el temps vaig veure que no m’imaginava la resta de la meva vida en un laboratori o donant classes a les escoles, així que un cop acabada la carrera em vaig dedicar a altres feines. Al cap d’uns anys, arrel de fer-me vegana, vaig descobrir que les opcions culinàries fora de casa se’m reduïen dràsticament (estem parlant d’un llunyà 2010) i vaig obrir un restaurant vegà a Murcia (2011-2015). Jo no tenia ni idea de cuina ni de com gestionar un restaurant, així que va ser una experiència que em va formar molt, però alhora va ser un desastre.

El 2015 vaig tancar el restaurant i vaig anar a viure a Solsona, a la casa familiar. Al cap d’un temps, vaig portar la cuina de l’Auró Natura, un centre en plena natura per a persones dependents i amb diversitat funcional. Va ser una experiència molt gratificant!

El següent gran pas va ser entrar a treballar el 2017 a l’hotel vegà Casa Albets, primer com a ajudant de cuina i al 2018 com a cap de cuina. Les coses que he après en aquella cuina, han marcat un abans i un després en els meus plats. Totes les hores de feina van veure’s recompensades amb l’obtenció de l’Estrella Verda Michelin i el Bib Gourmand 2021, renovats tots dos a l’any següent.

Malauradament, la situació econòmica arrossegada amb el Covid i la pujada de preus, van fer que tots els treballadors haguéssim de deixar Casa Albets el 2022. Des d’aleshores treballo pel meu compte, fent classes de cuina per a infants i famílies, càterings i innovació alimentària amb la marca Nuveg.

I ben aviat veureu nous projectes, com l’obrador Cabana Moristó.

El present és vegà!